Möbelsnickare i Umeå

Jag hjälper både privatpersoner och företag med möbelsnickeri av stora och små möbler. Som möbelsnickare kan jag hjälpa er att skapa unika möbler i valfria material. Till mig kan ni komma med en löst formulerad idé om t.ex. ett köksbord eller en platsbyggd bokhylla. Utifrån er idé kan vi med hjälp av min erfarenhet och kunskap jobba fram ett förslag som jag sedan tillverkar. Eller så har ni en helt färdig ritning som ni vill att jag producerar efter. Som möbelsnickare kan ofta bidra med uppslag och ideér till lösningar på era ”problem”. Ett vanligt ”problem” som många upplever är att man vill kombinera möbler och förvaring. Där finns många sätt att skapa en snygg och funktionell lösning.

Hör av er till mig så kan vi prata om vad ni vill skapa i mitt snickeri!

//Johan

Snickare i Holmsund?

Söker ni snickare i Holmsund som kan hjälpa er med renovering eller möbelsnickeri? Jag hjälper till i stora och små projekt som behöver en kreativ snickare. Med eget snickeri tillverkar jag gärna platsbyggda lösningar för uteplatsen eller kanske har ni behov en specialsnickrad möbel som ni inte hittar i någon affär?

Just nu har jag en hel del möbelsnickerier på gång i snickeriet;

  • Vägghängda sängbord
  • Hallmöbel med fårskinn
  • Vardagsrumspall med tyg från Littlephant

 

 

Uteplats eller altan?

Nu börjar våren närma sig och det är dags att fundera på vilka utomhusprojekt som behöver göras!

Behöver ni en ny uteplats eller altan? Kanske specialbyggda möbler till uteplatsen? En speciallösning där odlingslådor är integrerade i Altanen?

Dagarna rinner iväg och vill man ha allting klart till semestern är det bra att börja planera tillsammans med sin snickare redan nu!

Hör av dig till mig!

// Johan

Trapprenovering?

Har ni tröttnat på er trappa eller knarrar den för mycket?

Trapprenovering kan vara ett bra alternativ för att få till ett nytt fint utseende på er trappa.

Jag kan hjälpa er med att byta både trappsteg, ledstång och räcken eller spalje.

Jag utför trapprenovering i Umeå med omnejd.

Hör av er! // Johan