Köksmontering

Köksmontering eller köksrenovering?

Montering av ditt nya fina kök förtjänar en noggrann och erfaren snickare för att uppnå ett perfekt slutresultat. Jag har alltid varit väldigt noggrann och jobbar genomgående med snickeriarbeten som ställer stora krav på mig som snickare. Jag monterar allt från moderna till traditionella kök med smarta lösningar från en mängd kökstillverkare såsom HTH, IKEA, Marbodal, Epoq m.fl. Jag försöker alltid ge mina kunder det där lilla extra. Kvalitet, noggrannhet och innovativt tänk är mina ledord.

Köksmontering av alla typer av kök

Idag finns det ett väldigt stort antal köksleverantörer att välja bland när man ska välja sitt nya kök. Alternativet till ett helt nytt kök kan vara att behålla sina köksstommar och bara byta luckor och fronter. Oavsett vilket alternativ ni väljer kan jag hjälpa er med montering och injustering av köket.

Helhetstänk – Gör det enkelt för dig

Förutom att det är viktigt med ett perfekt slutresultat vid monteringen av ditt kök ger monteringshjälp dig möjlighet att njuta av ditt nya kök så snart som möjligt. Jag samarbetar med målare, rörmokare och elektriker så ni ska slippa samordna en rad olika hantverkare i monteringsprocessen.

Komplettera med specialsnickerier

Med mitt eget snickeri kan jag erbjuda specialsnickerier som kan komplettera de delar som kommer från köksleverantören. Det är inte alltid precis alla delar som man själv önskar finns att tillgå från köksleverantören. Kanske har ni sett en skåpsinredning från en annan leverantör som skulle passa det kök ni valt eller har andra egna ideér som ni önskar? Kanske någon av nedanstående lösningar kan väcka ideér för ert kök;

  • Vinställ
  • Gömd skärbräda
  • Hyllor
  • Infälld förlängning av bänkskivan
  • Köksö
  • Knivställ
  • Takhängd kastrull- och redskapslösning
  • Platsbyggda sittbänkar för burspråk

Länkar till kökstillverkare

Nedan har jag samlat länkar till några av alla kökstillverkare för lite inspiration!

Kontakta mig

Jag nås lättast via telefon men har givetvis mail eller så kan du använda kontaktformuläret på kontakta mig sidan.

Telefon: 073 – 022 68 99
Mail: johan@jhsnickare.se
Holmsund, Umeå

 

 

Koksrenovering_umea-1 Koksrenovering_umea-2 Koksrenovering_umea-3