Snickare i Holmsund

Jag jobbar som snickare i Holmsund utanför Umeå med många typer av snickeriarbeten. I Holmsund har jag ett eget snickeri där jag kan lösa många specialbehov (och såklart enklare behov) till de projekt jag genomför. Jag samarbetar med andra hantverkare och kan hjälp er att samordna målare, elektriker och VVS-arbeten. Jag hjälper er gärna med köksmontering, Uteplatser, altaner, att trapprenovera, platsbygga möbler och allt annat som behöver en bra snickare!

Snickare för köksmontering

Behöver ni hjälp att montera ett nytt kök? Jag hjälper er med montering och eventuella specialbehov som kan uppstå vid monteringen. Kanske behöver ni en lösning ovanför skåpluckorna, förvaring i socklarna eller en specialbyggd skärbräda som passar köket? Eget snickeri ger högre noggrannhet och finish än konventionella handmaskiner som de flesta montörer använder.

Trapprenovering

Idag finns det många bra lösningar för att renovera trappor. Jag kan med hjälp av dessa snabbt och smidigt fräscha upp er befintliga trappa. Vill ni ha en ny lösning för räcken och ledstänger kan jag hjälpa er att hitta fina lösningar eller specialtillverka utifrån era egna ideér.

Uteplatser, altaner och pergolas

Vare sig du vill göra en traditionell uteplats eller en helhetslösning med nedsänkt pool och integrerad belysning kan jag hjälpa dig. Tillsammans kan vi titta på vilka förutsättningar ert hus och tomt har för att skapa en trevlig utemiljö. Jag besöker er gärna och utifrån det kan jag föreslå lösningar för just er. Kanske är det dags för ett platsbyggt växthus som går i samma stil som ert eget hus eller kanske ett trevligt inglasat uterum?

Specialsnickerier och specialmöbler  från eget snickeri

Jag har under ett antal år arbetat heltid på snickeri och har lärt mig de flesta snygga lösningar som kan behövas för att tillverka snygga och kvalitativa möbler. Idag har jag ett eget snickeri och tillverkar allt från platsbyggda bokhyllor till vardagsrumsmöbler. Har ni funderingar på hur ni kan utnyttja era utrymmen smartare eller har en möbel som ni vill tillverka? Då kan ni gärna höra av er så kan vi tillsammans se på hur det konkret kan lösas. Min erfarenhet brukar vara till stor hjälp när ideér ska bli verklighet!

Kontakta mig

Jag nås lättast via telefon men har givetvis mail eller så kan du använda kontaktformuläret på kontakta mig sidan.

Telefon: 073 – 022 68 99
Mail: johan@jhsnickare.se
Holmsund, Umeå