Snickare_umea1

Snickare i Umeå

Jag är snickare i Umeå och har snickrat så länge jag kan minnas. Möbler, kök, altaner, uteplatser, trappor och specialanpassade lösningar. Listan är lång på vad en bra snickare kan hjälpa till med!

Med noggrannhet och devisen att hålla vad jag lovar försöker jag hjälpa till med både mindre och större projekt.

Trapprenovering

Trapprenovera är något jag hjälper många av mina kunder med. Dels med hjälp av produkter från Duri/Lundbergs som har fina färdiga lösningar för nya trappsteg och dels med hjälp av speciallösningar där ett trägolv som ligger på golvet också används i trappan för en enhetlig känsla. Räcken, spaljer och ledstänger är andra saker som det brukar funderas kring i samband med en trapprenovering. Där kan jag tillverka speciallösningar i mitt eget snickeri och även rekommendera och installera standardlösningar som finns i bygghandeln. Funderar ni på att renovera er trappa kan jag säkert hjälpa er i ert tankearbete och komma med förslag till lösningar som passar just ert hem.

Eget snickeri för specialsnickerier

Med mitt eget snickeri i Holmsund har jag möjlighet att hitta snygga och praktiska lösningar där många andra ser svårigheter. Jag gillar att klura ut smarta lösningar och i mitt snickeri kan jag sedan genomföra och fixa dessa. Allt från ledstänger till platsbyggda möbler. Ofta börjar arbetet med specialsnickerier med att man tittar på det utrymme som behöver en speciallösning. Platsbyggda bokhyllor, hallmöbler med förvaring eller bänkar i burspråk är exempel på vanliga specialsnickerier.

Vad har ni för ideér? Kanske ett 12 meter långt utebord på den stora altanen eller en smart soffa med förvaring i gillestugan? Med era ideér och mina kunskaper kring möjligheterna i ett snickeri kan vi tillsammans hitta fram till fina lösningar för just er.

Köksmontering och köksrenovering

Ska ni installera ett nytt kök eller renovera ert befintliga kök? Jag hjälper er gärna med stora och små projekt i köket. Ett helt nytt kök från golv till tak eller en specialbyggd köksö som ni känner saknas. Köket är ofta det rum i sitt hus eller lägenhet man spenderar mest tid i efter sovrummet. Klart det då ska vara snyggt och funktionellt!

Köksmontering av kök från de vanligaste kökstillverkarna är mitt vanligaste uppdrag tätt följt av specialanpassningar. Eftersom jag har ett eget snickeri kan jag med stor precision tillverka specialdetaljer som gör ert kök helt unikt. Det kan vara en mindre detalj som ett knivblock eller en skärbräda. Eller så behöver ni ett specialbyggt matbord som passar ert lite ovanligt utformade kök. Med specialsnickerier kan många skrymmande behov ibland trollas bort med speciallösningar.

Uteplatser och altaner med det lilla extra

Våren, sommaren och höstens givna plats för mycket av vår lediga tid tillbringas på våra altaner och uteplatser. Varför inte låta idéerna spira lite extra för en både snygg och praktisk uteplats eller altan? Utekök kan vara ett roligt alternativ som förenar alla vid matlagningen även sommartid. Nedsänkta odlingslådor kan skapa en väldigt fin känsla och samtidigt fungera som en typ av rumsindelare på altanen. Eller varför inte bara göra en ”vanlig” altan lite mer intressant genom att alternera riktningen på trallvirket för att skapa ett levande mönster.

Mina kunder

Jag hjälper både företagare och privatpersoner i och omkring Umeå. Hör av dig om du har stora eller små projekt som ska förverkligas!

Kontakta mig

Behöver du en duktig snickare i Umeå?

Ring mig på 073 – 022 68 99 , maila johan@jhsnickare.se eller använd kontaktformuläret.

snickare_umea-1 snickare_umea-3 snickare_umea-4 snickare_umea-5