Specialsnickerier

Visst finns det många utrymmen i ett hus eller en lägenhet där vanliga möbler inte passar in. Med hjälp av specialsnickerier kan dessa utrymmen utnyttjas och förstärka rummets karaktär och charm. Har ni ideér om en plats byggd bokhylla, ett specialritat matbord eller en garderobsinredning i askträ?

Jag hjälper dig med ett förslag utifrån era ideér och med hjälp av min erfarenhet. Tillsammans kan vi titta på vilka typer av lösningar ni gillar och sedan se vad som är möjligt att genomföra hos er. När vi har hittat fram till detta lämnar jag ett fast pris – monterat och klart!

Jag brinner för specialsnickeri och engagerar mig alltid fullt ut hela vägen genom uppdraget – från idé till färdig produkt! Uppstår det något under processen har jag alltid en dialog med mina kunder så vi kan hitta en smidig väg framåt!

Specialsnickerier – inspiration

Exempel på tidigare specialsnickerier gjorda i mitt snickeri;

  • Köksbord
  • Utemöbler
  • Platsbyggda bokhyllor
  • Hallmöbler med förvaring
  • Klädhängare
  • Pallar

Hör av dig så tittar vi på hur er idé ska bli verklighet!

Telefon: 073 – 022 68 99
Mail: johan@jhsnickare.se
Holmsund, Umeå

specialsnickerier_umea-1 specialsnickerier_umea-2 specialsnickerier_umea-4 specialsnickerier_umea-5 specialsnickerier_umea-6 specialsnickerier_umea-7 specialsnickerier_umea-8 specialsnickerier_umea-9 specialsnickerier_umea-10 specialsnickerier_umea-11

Specialsnickerier_1Specialsnickerier_2Specialsnickerier_4

specialsnickerier_umea_12-1