Trapprenovering

Har ni en trappa som behöver renoveras? Ledstång som har gått av? Knarrar det eller har hela eländet brakat ihop?

Genom att trapprenovera kan du få en helt ny känsla i ditt hus då trappen ofta ligger centralt och i blickfånget.

Att renovera en trappa går att göra på en rad olika sätt. Trapprenovering genom nya trappsteg i färdiga moduler, renovering av befintliga trappsteg och räcken och återställande av trappor som har en beklädnad m.m. Idag finns en rad beprövade och smidiga sätt att trapprenovera. Jag har stor erfarenhet av många olika tekniker och har dessutom ett snickeri om en lösning ni tror på behöver specialsnickerier för att harmoniera med befintliga snickerier.

Till de flesta trapprenoveringar jag utför så använder jag Duri (marknadsförs som Lundbergs i vanliga bygghandeln) produkter som jag tycker håller den absolut bästa kvaliteten. Läs mer om Duri trapprenovering.

När det gäller trappräcken och ledstänger finns även där många olika lösningar. Kanske kan en äldre spalje bytas ut mot glas för en luftigare och lättare känsla.

Vid trapprenoveringar kan även andra typer av behov uppstå såsom målningsarbeten. Genom mina upparbetade kontakter kan jag se till att även detta blir löst! Jag jobbar i Umeå med omnejd.

Hör gärna av dig så kan jag berätta mer om vilka alternativ som finns för just er trapp.

Kontakta mig

Jag nås lättast via telefon men har givetvis mail eller så kan du använda kontaktformuläret på kontakta mig sidan.

Telefon: 073 – 022 68 99
Mail: johan@jhsnickare.se
Holmsund, Umeå

 

Trapprenovering_Umea